Зупинимо булінг разом!

Булінг є серйозною проблемою, яка може мати довготривалий негативний вплив на здоров’я та благополуччя постраждалих. Протидія булінгу є важливим завданням, і для цього необхідно вжити конкретних заходів.

Психологічно-соціальна служба Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ постійно працює над створенням безпечної та толерантної атмосфери та забезпечують доступ до психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

Практичний психолог Альона Швець та соціальний педагог Юля Ланова провели превентивні заходи, спрямовані на підвищення соціальної компетентності учасників освітнього процесу та розвитку навичок комунікації.

З метою попередження та уникнення випадків булінгу поширили тематичні брошурки “Ми проти булінгу. Поради та рекомендації здобувачам освіти та педагогам”, а зі здобувачами освіти групи КОБ922(1) відзняли відеоролик “Не мовчи. Зупинимо булінг разом”, в якому розкрили види проявів булінгу.

Erasmus+ Boosting

Продовжується марафон Кулінарних кейсів для команди Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, яка працює у міжнародному Еразмус проєкті “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266. Менеджер: Веронія Мартинюк, к.п.н, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Педагоги провели професійно спрямований захід на навчально-виробничих локаціях (їдальня та харчоблок) Чернівецького ліцею №22 ім. Антона Кохановського Чернівецької міської ради. Учасники дійства вивчали і […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану активностей Еразмус проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, 03.09.2025 члени команди Чернівецького вищого комерційне училище ДТЕУ взяли участь у Кулінарному кейсі системи HORECA у Чернівцях. Модераторами дійства були: відомий бренд-шеф Костянтин Онікієнко та менеджер проєкту Веронія Мартинюк, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Захід передбачав ознайомлення з особливостями роботи закладів HORECA (тратторія “NONNA […]

Сьогодні, 1 вересня 2025 року, відбулася урочиста лінійка, присвячена початку нового 2025-2026 навчального року. Директор училища Микола Кирилюк привітав першокурсників, яких попереду чекає цікаве навчання, насичене новими знайомствами, досвідом та незабутніми подіями. Бренд-шеф італійського ресторану “Nonna Macarona” Костянтин Онікієнко привітав учнів та дав цінні настанови майбутнім кулінарам. Костянтин наголосив, що кожен інгредієнт має свою цінність, […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x