Notice: Trying to get property 'cat_ID' of non-object in /home/chvku/domains/chvku.cv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/index.php on line 36
Новини / Анонси % ⋆ Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ

Erasmus+ Mobility

27.03.2024 в Ризькому технікумі творчої індустрії та туризму (Латвія) проходив Третій міжнародний конкурс серед закладів професійної освіти “Learn, Know, Do, Can, Show” під егідою міжнародної організації AEHT (Брюссель). У заході брали участь учні училищ з 12 країн Європи, серед яких були Бельгія, Хорватія, Естонія, Фінляндія, Італія, Латвія, Литва, Словенія, Словаччина та ін. Кількість конкурсантів була […]

Відповідно до плану роботи Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ на 2023-2024 н.р. 26.03.2024 відбулося заключне засідання атестаційної комісії. На порядку денному розглянуто питання: Розгляд атестаційних матеріалів педагогічних працівників (представлення портфоліо) та ухвалення рішень за підсумками атестації. Про виконання рекомендацій викладачам та майстрам виробничого навчання за наслідками атестації. Рішенням атестаційної комісії: 2 викладачам присвоєно педагогічне звання […]

Вільнюс: день четвертий.CLIL – що це?Методологія СLIL дуже дієва: англійська + професійна обізнаність.Сьогодні учасники кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training” активно готували караїмські пиріжки Киби, які випромінюють затишок та автентичність, вони є найбільш відомою стравою караїмів Мелітополя. #projectbce

Вільнюс – день третій. Знайомилися із VESK – Business and hospitslity training center. Побачили гарні, чудово обладнані навчально-виробничі лабораторії, актову залу, кафе, бібліотеку. Дякуємо директору Saulius Zybartas за теплий прийом та Renata Cerneckiene, Ausra Netiksiene за докладну інформацію про VESK – потужний заклад професійно-технічної освіти Литви. Разом з нами у подорожі по VESK були Львівський […]

Продовжуються різноманітні заходи кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training”. День другий – гастроквест: учасники працювали на відкритих локаціях: продуктовому ринку, ресторані та шкільному кафе. У процесі виконання квесту перевірялась коректність використання англомовної професійної термінології, розв’язували кулінарні завдання, змагалися в інтерактивних гастроквестах. #projectbce

Дивитись ще
Дивитись ще

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x