Зупинимо булінг разом!

Булінг є серйозною проблемою, яка може мати довготривалий негативний вплив на здоров’я та благополуччя постраждалих. Протидія булінгу є важливим завданням, і для цього необхідно вжити конкретних заходів.

Психологічно-соціальна служба Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ постійно працює над створенням безпечної та толерантної атмосфери та забезпечують доступ до психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

Практичний психолог Альона Швець та соціальний педагог Юля Ланова провели превентивні заходи, спрямовані на підвищення соціальної компетентності учасників освітнього процесу та розвитку навичок комунікації.

З метою попередження та уникнення випадків булінгу поширили тематичні брошурки “Ми проти булінгу. Поради та рекомендації здобувачам освіти та педагогам”, а зі здобувачами освіти групи КОБ922(1) відзняли відеоролик “Не мовчи. Зупинимо булінг разом”, в якому розкрили види проявів булінгу.

Erasmus+ Mobility

27.03.2024 в Ризькому технікумі творчої індустрії та туризму (Латвія) проходив Третій міжнародний конкурс серед закладів професійної освіти “Learn, Know, Do, Can, Show” під егідою міжнародної організації AEHT (Брюссель). У заході брали участь учні училищ з 12 країн Європи, серед яких були Бельгія, Хорватія, Естонія, Фінляндія, Італія, Латвія, Литва, Словенія, Словаччина та ін. Кількість конкурсантів була […]

Відповідно до плану роботи Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ на 2023-2024 н.р. 26.03.2024 відбулося заключне засідання атестаційної комісії. На порядку денному розглянуто питання: Розгляд атестаційних матеріалів педагогічних працівників (представлення портфоліо) та ухвалення рішень за підсумками атестації. Про виконання рекомендацій викладачам та майстрам виробничого навчання за наслідками атестації. Рішенням атестаційної комісії: 2 викладачам присвоєно педагогічне звання […]

Вільнюс: день четвертий.CLIL – що це?Методологія СLIL дуже дієва: англійська + професійна обізнаність.Сьогодні учасники кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training” активно готували караїмські пиріжки Киби, які випромінюють затишок та автентичність, вони є найбільш відомою стравою караїмів Мелітополя. #projectbce

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x