Зупинимо булінг разом!

Булінг є серйозною проблемою, яка може мати довготривалий негативний вплив на здоров’я та благополуччя постраждалих. Протидія булінгу є важливим завданням, і для цього необхідно вжити конкретних заходів.

Психологічно-соціальна служба Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ постійно працює над створенням безпечної та толерантної атмосфери та забезпечують доступ до психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

Практичний психолог Альона Швець та соціальний педагог Юля Ланова провели превентивні заходи, спрямовані на підвищення соціальної компетентності учасників освітнього процесу та розвитку навичок комунікації.

З метою попередження та уникнення випадків булінгу поширили тематичні брошурки “Ми проти булінгу. Поради та рекомендації здобувачам освіти та педагогам”, а зі здобувачами освіти групи КОБ922(1) відзняли відеоролик “Не мовчи. Зупинимо булінг разом”, в якому розкрили види проявів булінгу.

Вступникам-2024

Приймальна комісія ЧВКУ ДТЕУ чекає на вас!

Вступникам-2024

Запрошуємо приєднатися до нашого освітнього закладу. Ми пропонуємо не лише освіту, але й неперевершені можливості для вашого особистісного і професійного розвитку. Наше училище відоме своєю сучасною інфраструктурою, досвідченими викладачами та майстрами виробничого навчання. Приєднуйтесь до нас, щоб зробити перший крок до своєї майбутньої кар’єри та досягти нових вершин у своєму освітньому шляху. Не вагайтеся звертатися […]

Долучайтеся до команди управління патрульної поліції в Чернівецькій області!Коротко про основні вимоги до кандидатів:– громадянство України;– вільне володіння українською мовою;– вік від 18 років;– повна загальна середня освіта;– відсутність судимості;– наявність посвідчення водія категорії В.Бажаєте дізнатися більше інформації про набір, переходьте за посиланням: https://my.patrolpolice.gov.ua , або за номером телефону +380674005876.

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x