Конкурс фахової майстерності

З метою розвитку творчої активності здобувачів освіти, поглиблення й удосконалення знань та навичок сучасної технології кондитерського виробництва, покращення реалізації професійних компетенцій на виробництві, як підсумок Тижня Професійної Освіти в Україні і Декади ПТО Чернівецької області в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проведено конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кондитер”.

Умовами конкурсу було передбачено приготування і подачу “Рулету бісквітного з масляно-сирним кремом на вершковому маслі”.

Оцінювали роботу конкурсантів представники трьох кондитерських підприємств міста Чернівці, головою журі була директор пекарні та кондитерської “NIKONOVA” Васьковська Марія Олександрівна.

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x