Конкурс фахової майстерності

З метою розвитку творчої активності здобувачів освіти, поглиблення й удосконалення знань та навичок сучасної технології кондитерського виробництва, покращення реалізації професійних компетенцій на виробництві, як підсумок Тижня Професійної Освіти в Україні і Декади ПТО Чернівецької області в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проведено конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кондитер”.

Умовами конкурсу було передбачено приготування і подачу “Рулету бісквітного з масляно-сирним кремом на вершковому маслі”.

Оцінювали роботу конкурсантів представники трьох кондитерських підприємств міста Чернівці, головою журі була директор пекарні та кондитерської “NIKONOVA” Васьковська Марія Олександрівна.

Привітання

Привітання європейських партнерів

Erasmus+ Boosting

05 листопада 2024 року команда VESK (Вільнюс, Литва), керівник проекту Erasmus+ Aim2Sustain, запросила представників ЧВКУ ДТЕУ взяти участь у міжнародному заході “Навички сталого розвитку для сектору HoReCa/Aim2Sustain”. Конференція-зустріч була організована в рамках ERASMUS+ проєкту Aim2Sustain. Цей європейський проєкт зосереджений на просуванні освіти зі сталого розвитку в секторах професійної освіти та навчання (VET) та гостинності (HoReCa). […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x