Меморандум про співпрацю

У сучасному світі, де ринок праці постійно змінюється і розвивається, важливо, щоб освітні установи і служби зайнятості співпрацювали для підготовки кваліфікованих фахівців та забезпечення їх успішного працевлаштування.

Центр розвитку професійної кар’єри Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ та Чернівецький обласний центр зайнятості урочисто підписали Меморандум про співпрацю, який відображає важливість спільних зусиль для підтримки здобувачів освіти у розвитку їхньої кар’єри та подальшому працевлаштуванні.

Вступникам-2024

Приймальна комісія ЧВКУ ДТЕУ чекає на вас!

Вступникам-2024

Запрошуємо приєднатися до нашого освітнього закладу. Ми пропонуємо не лише освіту, але й неперевершені можливості для вашого особистісного і професійного розвитку. Наше училище відоме своєю сучасною інфраструктурою, досвідченими викладачами та майстрами виробничого навчання. Приєднуйтесь до нас, щоб зробити перший крок до своєї майбутньої кар’єри та досягти нових вершин у своєму освітньому шляху. Не вагайтеся звертатися […]

Долучайтеся до команди управління патрульної поліції в Чернівецькій області!Коротко про основні вимоги до кандидатів:– громадянство України;– вільне володіння українською мовою;– вік від 18 років;– повна загальна середня освіта;– відсутність судимості;– наявність посвідчення водія категорії В.Бажаєте дізнатися більше інформації про набір, переходьте за посиланням: https://my.patrolpolice.gov.ua , або за номером телефону +380674005876.

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x