Патріотизм… Героїзм… Війна… Біль…

Патріотизм… Героїзм… Війна… Біль…

На жаль, ці прості слова для кожного з нас стали невід’ємною частиною нашого життя. В наш час, такий складний для неньки-України, коли на сході ведуться постійні бойові дії, важливо, щоб кожен з нас робив все, що може, задля загальної справи захисту нашої держави. В той час, як солдати мужньо відстоюють кордони нашої держави, ми маємо підтримувати їх і вселяти віру в те, що їм дійсно є за що боротися.

Наші Герої – сміливі, відчайдушні патріоти, які боряться за свободу Батьківщини. Саме з такими Героями зустрілися в стінах шпиталю здобувачі освіти, директор Микола Кирилюк та старший майстер Марина Ботук Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ.

Здобувачі освіти спілкувалися з воїнами, що безпосередню брали участь у військових діях, слухали розповіді поранених та відчули весь жах і безглуздя повномасштабної війни росії проти України, було морально й емоційно важко, зашкалювало співчуття, повага й, навіть, страх, однак вираз вдячності на обличчях воїнів надав мужності й надію на Перемогу.

11.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану грузинської кухні “Джорджина” та зустріч з головою Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Долиняком Кирилом Олександровичем. Студенти мали змогу побачити справжню роботу професійної кухні зсередини, спостерігати за випіканням хачапурі, ліпленням хінкалі, роботою тандиру та злагодженою працею кухарів. Екскурсія стала чудовою можливістю побачити роботу ресторану зсередини, надихнутися атмосферою та отримати […]

10.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану італійської кухні “Nonna Macaronna” та зустріч з її бренд-шефом та членом Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Онікієнком Костянтином Анатолійовичем. Метою заходу було ознайомлення з особливостями організації роботи закладу ресторанного господарства та технологіями приготування страв італійської кухні, зокрема різних видів пасти. Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з […]

08.12.2025 відбулася екскурсія на пекарню-кондитерську NIKONOVА та зустріч із її власницею та членом Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Ніконовою Галиною Іванівною. Студенти групи ФМБ25 побачили процес народження хліба і солодощів – від замісу тіста до ароматної випічки, спостерігали за роботою професійного обладнання. Головний технолог підприємства Ткачук Сергій розповів про стандарти якості та технології, які забезпечують бездоганний […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x