Позитивні відгуки є великою мотивацією для колективу Училища продовжувати вдосконалювати освітню діяльність та надихають до нових досягнень і успіхів

Оснащене освітнє середовище – навчальні лабораторії, обладнані виробничі цехи, належним чином облаштовані приміщення для підготовки професіоналів кулінарного мистецтва – все це мали нагоду побачити працівники управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області під час моніторингового дослідження (вивчення питання) стану підготовки закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області до роботи у 2024/2025 навчальному році у Чернівецькому вищому комерційному училищі Державного торговельно-економічного університету.

Це заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів: кухарів, офіціантів, барменів, адміністраторів (господарів) залу, майстрів ресторанного обслуговування, кондитерів, пекарів.

Училище забезпечує організацію харчування здобувачів освіти, жителів та гостей м.Чернівці (функціонує кафе “Родзинка”).

Проаналізовано безпекові умови у закладі освіти, стан забезпечення державних гарантій учасникам освітнього процесу під час воєнного стану, проведено інтерв’ювання керівника закладу освіти.

Щиро зичимо успіхів керівництву, педагогічному колективу та здобувачам освіти закладу у новому навчальному році!

© Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області

11.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану грузинської кухні “Джорджина” та зустріч з головою Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Долиняком Кирилом Олександровичем. Студенти мали змогу побачити справжню роботу професійної кухні зсередини, спостерігати за випіканням хачапурі, ліпленням хінкалі, роботою тандиру та злагодженою працею кухарів. Екскурсія стала чудовою можливістю побачити роботу ресторану зсередини, надихнутися атмосферою та отримати […]

10.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану італійської кухні “Nonna Macaronna” та зустріч з її бренд-шефом та членом Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Онікієнком Костянтином Анатолійовичем. Метою заходу було ознайомлення з особливостями організації роботи закладу ресторанного господарства та технологіями приготування страв італійської кухні, зокрема різних видів пасти. Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з […]

08.12.2025 відбулася екскурсія на пекарню-кондитерську NIKONOVА та зустріч із її власницею та членом Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Ніконовою Галиною Іванівною. Студенти групи ФМБ25 побачили процес народження хліба і солодощів – від замісу тіста до ароматної випічки, спостерігали за роботою професійного обладнання. Головний технолог підприємства Ткачук Сергій розповів про стандарти якості та технології, які забезпечують бездоганний […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x