Циклова комісія технологічних дисциплін
- План роботи
- Засідання педагогічної ради
- Засідання методичної ради
- Засідання циклової комісії
Методичні рекомендації та програма кваліфікаційного іспиту
Робочі програми навчальної, технологічної, переддипломної практик
Сертифікат про підвищення кваліфікації голів циклових комісій
Робочі програми освітніх компонентів
Зустріч з роботодавцями (08.12.2025) – екскурсія на пекарню-кондитерську “NIKONOVА”
Зустріч з роботодавцями (10.12.2025) – екскурсія до ресторану італійської кухні “Nonna Macaronna”
Зустріч з роботодавцями (11.12.2025) – екскурсія до ресторану грузинської кухні “Джорджина”
Робочі програми освітніх компонентів (2025):
- Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
- ОК 1. Історія України / History of Ukraine
- ОК 2. Економічна теорія / Economic Theory
- ОК 3. Основи філософських знань / Fundamentals of Philosophy
- ОК 4. Історія світової та української культури / History of the World and Ukrainian Cultures
- ОК 5. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) / Foreign language (for Professional Purposes)
- ОК 6. Основи правознавства / Fundamentals of Law
- ОК 7. Українська мова (за професійним спрямуванням) / Ukrainian language (for Specific Purposes)
- ОК 8. Неорганічна хімія / Inorganic Сhemistry
- ОК 9. Органічна хімія / Organic Сhemistry
- ОК 10. Аналітична хімія / Analytical Сhemistry
- ОК 11. Основи екології / Fundamentals of Еcology
- ОК 12. Мікробіологія та фізіологія харчування / Мicrobiology and Physiology of Nutrition
- ОК 13. Фізична та колоїдна хімія / Physical and Colloidal Chemistry
- ОК 14. Біохімія / Biochemistry
- ОК 15. Фізичне виховання / Physical education
- Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
- ОК 16. Технологія виробництва кулінарної продукції / Technology of Food Production
- ОК 17. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства / Organization of Production in the Restaurant Industry
- ОК 18. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства / Organization of Service in the Restaurant Industry
- ОК 19. Основи стандартизації та управління якістю харчових продуктів з основами НАССР / Standardization Basics and Food Products Quality Management with HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Basics
- ОК 20. Технологічне обладнання харчових виробництв / Technological equipment for food production
- ОК 21. Процеси і апарати харчових виробництв / Processes and apparatuses in food production
- ОК 22. Вступ до спеціальності / Introduction to specialty
- ОК 23. Облік і звітність / Accounting and reporting
- ОК 24. Технічне креслення / Technical drawing
- ОК 25. Товарознавство харчових продуктів / Food Products Merchandising
- ОК 26. Економіка підприємств різних типів / Economics of different business entities
- ОК 27. Основи охорони праці / Basics of Occupational Safety
- ОК 28. Інформаційні системи та технології / Informational systems and technologies
- ОК 29. Проєктування в закладах ресторанного господарства / Designing in the restaurant industry
- Освітні компоненти за вибором студентів
- ВК 1.1 Ресторанний сервіс / Restaurant service
- ВК 1.2. Барна справа / Bartending
- ВК 1.3 Основи менеджменту / Management basics
- ВК 2.1 Технологія страв національних кухонь / National cuisine technology
- ВК 2.2. Сучасна українська кухня / Modern Ukrainian cuisine
- ВК 2.3 Кулінарне мистецтво / Culinary art
- ВК 3.1. Технологія борошняних кондитерських виробів / Technology of Flour-based confectionary
- ВК 3.2 Технологія дієтичного харчування / Dietary nutrition technology
- ВК 3.3 Технологія напівфабрикатів різного ступеня готовності / Technology of semi-finished products of varying degrees of readiness
