Дистанційне (змішане) навчання
Нормативні документи щодо організації дистанційного навчання:
- Наказ МОНУ “Про затвердження Положення про дистанційне навчання” /переглянути…/
- Наказ МОНУ “Про затвердження Змін до Положення про дистанційне навчання” /переглянути…/
- Наказ МОНУ “Про затвердження Положення про інституційну форму здобуття професійної (професійно-технічної) освіти” /переглянути…/
- Наказ МОНУ “Деякі питання організації дистанційного навчання” /переглянути…/
- Наказ МОНУ “Про затвердження Змін до Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти” /переглянути…/
- Наказ МОНУ “Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 лютого 2023 року № 201” /переглянути…/
- Наказ МОНУ “Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства охорони здоров’я України” /переглянути…/
Рекомендовані матеріали для організації
дистанційного (змішаного) навчання за професіями
Кухар
- Приготування напівфабрикатів із котлетної маси /переглянути…/
- Нарізка овочів /переглянути…/
- Приготування холодних салатів та закусок /переглянути…/
- Обробка сільськогосподарської птиці /переглянути…/
- Приготування квасолі відварної з томатом та цибулею /переглянути…/
- Приготування дрібношматкових напівфабрикатів /переглянути…/
- Нарізка овочів /переглянути…/
- Приготування овочевої пасеровки, супів картопляних з крупами /переглянути…/
- Приготування картоплі смаженої основним способом, смаженої з відварної /переглянути…/
- Приготування супів пюре з картоплі та різних овочів /переглянути…/
- Обробка риби з лускою /переглянути…/
- Обробка риби для фарширування /переглянути…/
- Приготування картоплі фрі, капусти смаженої в тісті /переглянути…/
- Особливості розбирання риби без луски /переглянути…/
- Обробка пряних, десертних, зернобобових овочів та грибів /переглянути…/
- Обробка бульбоплодів та коренеплодів /переглянути…/
- Приготування котлет Пожарських, котлет по-Київськи, печінки смаженої з цибулею, язика відварного /переглянути…/
- Обробка гарбузових, томатних овочів /переглянути…/
- Приготування супу картопляного з макаронними виробами, бобовими /переглянути…/
- Приготування супів молочних /переглянути…/
- Приготування ікри з буряка, вінегрету, салату картопляного, томатів фаршированих /переглянути…/
- Робота в цеху для миття посуду /переглянути…/
- Кулінарна обробка яловичини, свинини, баранини /переглянути…/
- Приготування пельменів відварних та запечених в сметані /переглянути…/
- Приготування манної каші з яблуком /переглянути…/
- Приготування гречки з яйцем та маслом /переглянути…/
- Приготування рисової каші з гарбузом /переглянути…/
- Приготування фаршированої риби /переглянути…/
Кондитер
- Приготування інвертного сиропу /переглянути…/
- Приготування желе та прикрас з нього /переглянути…/
- Приготування крему масляного основного /переглянути…/
- Приготування крему масляного нового /переглянути…/
- Приготування крему вершкового /переглянути…/
- Приготування начинки з ліверу /переглянути…/
- Приготування пиріжків печених з різними начинками /переглянути…/
- Приготування пісочного тістечка з кремом /переглянути…/
- Приготування кексів з родзинками /переглянути…/
- Приготування вафельного тіста та виробів з нього /переглянути…/
- Приготування дріжджового тіста опарним способом та вироби з нього /переглянути…/
- Підготовка сировини до виробництва /переглянути…/
- Приготування сиропу для просочування /переглянути…/
- Приготування пісочного тіста та виробів з нього /переглянути…/
- Приготування фаршу м’ясного /переглянути…/
Офіціант, бармен
- Правила і порядок складання меню та його оформлення /переглянути…/
- Вивчення особливостей неофіційних бенкетів /переглянути…/