10.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану італійської кухні “Nonna Macaronna” та зустріч з її бренд-шефом та членом Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Онікієнком Костянтином Анатолійовичем.
Метою заходу було ознайомлення з особливостями організації роботи закладу ресторанного господарства та технологіями приготування страв італійської кухні, зокрема різних видів пасти.
Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з устаткуванням та технологічним обладнанням, організацією робочих місць кухарів, етапами підготовки сировини та процесом приготування пасти за традиційними італійськими рецептами.
Працівники закладу надали пояснення щодо підбору інгредієнтів, дотримання технологічних карт, санітарно-гігієнічних вимог і стандартів якості продукції.
Студенти отримали можливість спостерігати реальний виробничий процес і зіставити теоретичні знання з практикою. Це сприяло формуванню професійних компетентностей та кращому розумінню культури ресторанного обслуговування.






















