Конкурс фахової майстерності

З метою розвитку творчої активності здобувачів освіти, поглиблення й удосконалення знань та навичок сучасної технології кондитерського виробництва, покращення реалізації професійних компетенцій на виробництві, як підсумок Тижня Професійної Освіти в Україні і Декади ПТО Чернівецької області в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проведено конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кондитер”.

Умовами конкурсу було передбачено приготування і подачу “Рулету бісквітного з масляно-сирним кремом на вершковому маслі”.

Оцінювали роботу конкурсантів представники трьох кондитерських підприємств міста Чернівці, головою журі була директор пекарні та кондитерської “NIKONOVA” Васьковська Марія Олександрівна.

Другий день в Тарту став справжньою феєрією смаків та педагогічного обміну досвідом! Учасники міжнародного проєкту поринули у багатомовне професійне середовище, адже готували претцелі за старовинними оригінальними рецептами. Багатомовна команда, де панувала англійська, працювала злагоджено та творчо, немов оркестр, що виконує складну симфонію. Викладачі з різних країн ділилися досвідом, обмінюючись секретами професійної майстерності, а в перерві […]

Розпочався офіційний візит делегації ЧВКУ ДТЕУ до міста Тарту, Естонія. У складі делегації – учасники Еразмус проєкту “Busting Culinary Education and Training”. Наша команда, разом з представниками Риги, Вільнюса і Львова, працює у найбільшому професійно-технічному центрі Естонії – VOCO. День перший – теоретичний.

Привітання директора Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ Миколи КИРИЛЮКА з Міжнародним жіночим днем

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x