Міжнародний Хакатон. День 2

18 жовтня 2024 року відбувся другий день Міжнародного міждисциплінарного Хакатону (керівник проекту Веронія Мартинюк, к.п.н., доцент, викладач ЧВКУ ДТЕУ). У челенджі брали участь студенти і викладачі (гравці) ЧВКУ, ЧНУ і ліцеїсти м. Чернівці. Змагалися у вправності застосування англійської мови у кулінарному середовищі. Гравці готували індійські молочні кульки, складаючи технологічні картки і опрацьовуючи рецептуру англійською мовою.

Оцінювали результати діяльності досвідчені ментори: Зоя Куделько – к.ф.н, доцент ЧНУ, Валентина Богатирець – к.політ.н, доцент ЧНУ, Ілона Кілару – вчитель вищої категорії, методист, Ірина Могила – вчитель вищої категорії, методист та провідні бренд-шефи Іван Іванчук та Костянтин Онікієнко.

Було складно, але весело. Перемогла дружба!

#erasmusdays #projectBCE

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану виконання завдань Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 члени команди ЧВКУ ДТЕУ розпочали реалізовувати теоретичні напрацювання з CLIL методики у сфері кондитерства. CLIL (Content and Language Integrated Learning) – це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів. Члени команди ЧВКУ розробили і розпочали апробацію авторських англомовних планів […]

TARTU, VOСO, день п’ятий: завершальні акорди. Багатонаціональна команда кулінарів сміливо долала високі англомовні бар’єри. Під керівництвом викладача Ksenia Mets (VOCO, Estonia) та за підтримки Veronica Martynyuk (Ukraine) учасники міжнародного проєкту вивчали види та особливості меню, обговорювали стратегії розвитку ресторанного господарства в країнах Євросоюзу. Надихаючою стала зустріч з директором VOCO паном Raini Jõks, який особливо сердечно […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x