Позитивні відгуки є великою мотивацією для колективу Училища продовжувати вдосконалювати освітню діяльність та надихають до нових досягнень і успіхів

Оснащене освітнє середовище – навчальні лабораторії, обладнані виробничі цехи, належним чином облаштовані приміщення для підготовки професіоналів кулінарного мистецтва – все це мали нагоду побачити працівники управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області під час моніторингового дослідження (вивчення питання) стану підготовки закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області до роботи у 2024/2025 навчальному році у Чернівецькому вищому комерційному училищі Державного торговельно-економічного університету.

Це заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів: кухарів, офіціантів, барменів, адміністраторів (господарів) залу, майстрів ресторанного обслуговування, кондитерів, пекарів.

Училище забезпечує організацію харчування здобувачів освіти, жителів та гостей м.Чернівці (функціонує кафе “Родзинка”).

Проаналізовано безпекові умови у закладі освіти, стан забезпечення державних гарантій учасникам освітнього процесу під час воєнного стану, проведено інтерв’ювання керівника закладу освіти.

Щиро зичимо успіхів керівництву, педагогічному колективу та здобувачам освіти закладу у новому навчальному році!

© Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану виконання завдань Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 члени команди ЧВКУ ДТЕУ розпочали реалізовувати теоретичні напрацювання з CLIL методики у сфері кондитерства. CLIL (Content and Language Integrated Learning) – це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів. Члени команди ЧВКУ розробили і розпочали апробацію авторських англомовних планів […]

TARTU, VOСO, день п’ятий: завершальні акорди. Багатонаціональна команда кулінарів сміливо долала високі англомовні бар’єри. Під керівництвом викладача Ksenia Mets (VOCO, Estonia) та за підтримки Veronica Martynyuk (Ukraine) учасники міжнародного проєкту вивчали види та особливості меню, обговорювали стратегії розвитку ресторанного господарства в країнах Євросоюзу. Надихаючою стала зустріч з директором VOCO паном Raini Jõks, який особливо сердечно […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x