Позитивні відгуки є великою мотивацією для колективу Училища продовжувати вдосконалювати освітню діяльність та надихають до нових досягнень і успіхів

Оснащене освітнє середовище – навчальні лабораторії, обладнані виробничі цехи, належним чином облаштовані приміщення для підготовки професіоналів кулінарного мистецтва – все це мали нагоду побачити працівники управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області під час моніторингового дослідження (вивчення питання) стану підготовки закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області до роботи у 2024/2025 навчальному році у Чернівецькому вищому комерційному училищі Державного торговельно-економічного університету.

Це заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів: кухарів, офіціантів, барменів, адміністраторів (господарів) залу, майстрів ресторанного обслуговування, кондитерів, пекарів.

Училище забезпечує організацію харчування здобувачів освіти, жителів та гостей м.Чернівці (функціонує кафе “Родзинка”).

Проаналізовано безпекові умови у закладі освіти, стан забезпечення державних гарантій учасникам освітнього процесу під час воєнного стану, проведено інтерв’ювання керівника закладу освіти.

Щиро зичимо успіхів керівництву, педагогічному колективу та здобувачам освіти закладу у новому навчальному році!

© Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області

23.10.2025 у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбувся ХІІІ Буковинський студентський фестиваль науки, під час якого студенти презентували власні бізнес-проєкти та наукові доповіді. Чернівецьке вище комерційне училище на фестивалі науки представляв студент групи ФМБ25 Роман Поп із бізнес-планом “Ресторан “Sky food” (науковий керівник – к.т.н. Тетяна Марусяк) і здобув ІІІ місце. Директор ЧВКУ ДТЕУ Микола Кирилюк, […]

Erasmus+ Boosting

Команда кулінарів Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, членів Erasmus+ проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, взяли участь у Гастрономічному фестивалі етнічної кухні Чернівецької області “Смак традицій” й приготували етнічні страви країн Балтії: цепеліни (Литва), крінгель (Естонія) та скландраусіс (Латвія). Менеджер проєкту Веронія Мартинюк провела для майбутніх кухарів вікторину “Що ти знаєш про наших […]

У Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ відбувся Гастрономічний фестиваль етнічної кухні Чернівецької області “Смак Традицій”, який довів, що навіть звичайне приготування страви можна перетворити у справжній дослідницький проєкт. Майбутні кухарі перевтілились у дипломатів і представляли смачну гастрономічну етнічну спадщину нашого краю. Відкрив Фестиваль директор ЧВКУ ДТЕУ Микола Кирилюк, привітавши всіх присутніх з Міжнародним днем кулінара. […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x