Позитивні відгуки є великою мотивацією для колективу Училища продовжувати вдосконалювати освітню діяльність та надихають до нових досягнень і успіхів

Оснащене освітнє середовище – навчальні лабораторії, обладнані виробничі цехи, належним чином облаштовані приміщення для підготовки професіоналів кулінарного мистецтва – все це мали нагоду побачити працівники управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області під час моніторингового дослідження (вивчення питання) стану підготовки закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області до роботи у 2024/2025 навчальному році у Чернівецькому вищому комерційному училищі Державного торговельно-економічного університету.

Це заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів: кухарів, офіціантів, барменів, адміністраторів (господарів) залу, майстрів ресторанного обслуговування, кондитерів, пекарів.

Училище забезпечує організацію харчування здобувачів освіти, жителів та гостей м.Чернівці (функціонує кафе “Родзинка”).

Проаналізовано безпекові умови у закладі освіти, стан забезпечення державних гарантій учасникам освітнього процесу під час воєнного стану, проведено інтерв’ювання керівника закладу освіти.

Щиро зичимо успіхів керівництву, педагогічному колективу та здобувачам освіти закладу у новому навчальному році!

© Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області

ОГОЛОШЕННЯ!

Чернівецьке вище комерційне училище Державного торговельно-економічного університету проводить за кошти фізичних та юридичних осіб: перепідготовку, підвищення кваліфікації, професійне (професійно-технічне) навчання за професіями “кухар” та “кондитер” /детальніше…/

Про роботу закладу освіти під час тривалого блекауту /детальніше…/

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x