Notice: Trying to get property 'cat_ID' of non-object in /home/chvku/domains/chvku.cv.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/index.php on line 36
Новини / Анонси ⋆ Сторінка 2 з 8 % ⋆ Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ

Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ стало учасником міжнародного проєкту, що об’єднав зусилля освітніх закладів Словаччини, Угорщини та України за підтримки Вишеградського Фонду. Ця ініціатива є яскравим прикладом дієвої співпраці між країнами Європи та Україною, спрямованої на обмін досвідом, розвиток лідерських якостей, командної роботи та стимулювання творчого підходу в освітньому процесі. Вишеградський Фонд відомий своєю підтримкою […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до завдань проєкту ERASMUS+ “Boosting Culinary Education and Training” (No.2023-1-LV01-KA220-VET-000161266) 23-24 травня 2025 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проходив освітянський експеримент – міжрегіональні інтерактивні англомовні партнерські колаборації. Колаборації є ефективним інструментом для залучення нової аудиторії, підвищення довіри до закладів професійно-технічної освіти та створення нових креативних ідей у сфері кондитерського й кулінарного мистецтва. […]

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану виконання завдань Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 члени команди ЧВКУ ДТЕУ розпочали реалізовувати теоретичні напрацювання з CLIL методики у сфері кондитерства. CLIL (Content and Language Integrated Learning) – це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів. Члени команди ЧВКУ розробили і розпочали апробацію авторських англомовних планів […]

Дивитись ще
Дивитись ще

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x