Чернівці відвідав ректор Державного торговельно-економічного університету, доктор економічних наук, професор Анатолій Мазаракі

1-2 березня 2023 року Чернівці відвідав ректор Державного торговельно-економічного університету, доктор економічних наук, професор Анатолій Мазаракі. Метою робочого візиту була участь у стратегічній сесії керівників закладів вищої освіти України.

Під час перебування на Буковині Анатолій Антонович зустрівся з адміністрацією та педагогічним колективом училища, а також оглянув матеріально-технічну базу закладу освіти, зокрема лабораторії, їдальню та навчально-виробничу майстерню – кафе-бар “Родзинка”.

Приємно, що на зустрічі з колективом училища Анатолій Мазаракі звернув увагу на системне й постійне оновлення матеріально-технічної бази закладу та подякував за створення безпечних умов освітнього процесу.

Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ й надалі працюватиме задля розвитку професійної освіти Буковини та нашої держави.

TARTU, VOСO, день п’ятий: завершальні акорди. Багатонаціональна команда кулінарів сміливо долала високі англомовні бар’єри. Під керівництвом викладача Ksenia Mets (VOCO, Estonia) та за підтримки Veronica Martynyuk (Ukraine) учасники міжнародного проєкту вивчали види та особливості меню, обговорювали стратегії розвитку ресторанного господарства в країнах Євросоюзу. Надихаючою стала зустріч з директором VOCO паном Raini Jõks, який особливо сердечно […]

TARTU, VOСO, день четвертий: виклики Zero Waste. Сьогоднішні завдання стали справжніми випробуваннями для команд міжнародного проєкту. На виробничій площадці VOCO, після опрацювання теоретичного англомовного матеріалу, учасники проєкту взялися за приготування італійських равіолі. Основний принцип виконання завдання – Zero Waste, що вимагало максимальної економії продуктів. Додаткову складність створювала умова використання монопродукту – моркви. Кухарі-міжнародники опановували секрети […]

Тарту, VOСO, день третій: насичений англомовним спілкуванням. Викладачі працювали у змішаних групах, відновлюючи і вдосконалюючи рецепти страв. Цікавими були презентації національних страв команд міжнародного проєкту, адже кожен рецепт став містком між культурами, а учасники – гастрономічними мандрівниками. Команда Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ підготувала інтерактивну розповідь про буковинські горішки. Презентацію супроводжували дегустацією цих популярних ласощів. […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x