Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 2

Продовжуються різноманітні заходи кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training”.

День другий – гастроквест: учасники працювали на відкритих локаціях: продуктовому ринку, ресторані та шкільному кафе. У процесі виконання квесту перевірялась коректність використання англомовної професійної термінології, розв’язували кулінарні завдання, змагалися в інтерактивних гастроквестах.

#projectbce

ОГОЛОШЕННЯ!

Чернівецьке вище комерційне училище Державного торговельно-економічного університету проводить за кошти фізичних та юридичних осіб: перепідготовку, підвищення кваліфікації, професійне (професійно-технічне) навчання за професіями “кухар” та “кондитер” /детальніше…/

Про роботу закладу освіти під час тривалого блекауту /детальніше…/

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x