Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 4

Вільнюс: день четвертий.
CLIL – що це?
Методологія СLIL дуже дієва: англійська + професійна обізнаність.
Сьогодні учасники кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training” активно готували караїмські пиріжки Киби, які випромінюють затишок та автентичність, вони є найбільш відомою стравою караїмів Мелітополя.

#projectbce

11.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану грузинської кухні “Джорджина” та зустріч з головою Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Долиняком Кирилом Олександровичем. Студенти мали змогу побачити справжню роботу професійної кухні зсередини, спостерігати за випіканням хачапурі, ліпленням хінкалі, роботою тандиру та злагодженою працею кухарів. Екскурсія стала чудовою можливістю побачити роботу ресторану зсередини, надихнутися атмосферою та отримати […]

10.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану італійської кухні “Nonna Macaronna” та зустріч з її бренд-шефом та членом Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Онікієнком Костянтином Анатолійовичем. Метою заходу було ознайомлення з особливостями організації роботи закладу ресторанного господарства та технологіями приготування страв італійської кухні, зокрема різних видів пасти. Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x