Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану роботи у міжнародному проекті ERASMUS+ project “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 (Латвія, Литва, Естонія, Україна) команда викладачів та майстрів ЧВКУ ДТЕУ брала участь у європейських тренінгових вебінарах. Майстер класи проводили провідні фахівці Європейської асоціації АЕНТ. Вони розповіли про особливості підготовки до міжнародних конкурсів кулінарної майстерності, розкрили секрети успішної комунікації у змішаних командах. Експерти звернули особливу увагу учасників на тайм менеджмент під час виконання конкурсних завдань.

Дякуємо команді АЕНТ за надану можливість брати участь у таких висококваліфікованих івентах. Європейські тренінгові семінари відкрили нові можливості вивчати сучасні тенденції у світі кулінарного мистецтва, обмінюватись досвідом з фахівцями з інших країн, підвищувати власну кулінарну майстерність.

ОГОЛОШЕННЯ!

Чернівецьке вище комерційне училище Державного торговельно-економічного університету проводить за кошти фізичних та юридичних осіб: перепідготовку, підвищення кваліфікації, професійне (професійно-технічне) навчання за професіями “кухар” та “кондитер” /детальніше…/

Про роботу закладу освіти під час тривалого блекауту /детальніше…/

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x