Erasmus+ Boosting

05 листопада 2024 року команда VESK (Вільнюс, Литва), керівник проекту Erasmus+ Aim2Sustain, запросила представників ЧВКУ ДТЕУ взяти участь у міжнародному заході “Навички сталого розвитку для сектору HoReCa/Aim2Sustain”. Конференція-зустріч була організована в рамках ERASMUS+ проєкту Aim2Sustain. Цей європейський проєкт зосереджений на просуванні освіти зі сталого розвитку в секторах професійної освіти та навчання (VET) та гостинності (HoReCa).

На заході потужно виступили представники професійної освіти Данії, Греції та Литви, які продемонстрували інноваційні методи, ідеї та інструменти інтеграції сталого розвитку в навчання VET та HoReCa. Відомі фахівці представили найкращі практики з усієї Європи в секторах професійної освіти та навчання (VET) і гостинності (HoReCa).

Дякуємо партнерам VESK (Вільнюс, Литва) за можливість долучитися до Європейських практик. Такі зустрічі надають безцінну інформацію та зміцнюють співпрацю в рамках європейської спільної місії щодо сприяння сталому розвитку в освіті та бізнесі.

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану виконання завдань Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 члени команди ЧВКУ ДТЕУ розпочали реалізовувати теоретичні напрацювання з CLIL методики у сфері кондитерства. CLIL (Content and Language Integrated Learning) – це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів. Члени команди ЧВКУ розробили і розпочали апробацію авторських англомовних планів […]

TARTU, VOСO, день п’ятий: завершальні акорди. Багатонаціональна команда кулінарів сміливо долала високі англомовні бар’єри. Під керівництвом викладача Ksenia Mets (VOCO, Estonia) та за підтримки Veronica Martynyuk (Ukraine) учасники міжнародного проєкту вивчали види та особливості меню, обговорювали стратегії розвитку ресторанного господарства в країнах Євросоюзу. Надихаючою стала зустріч з директором VOCO паном Raini Jõks, який особливо сердечно […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x