Erasmus+ Boosting. Тарту, VOСO. День 3

Тарту, VOСO, день третій: насичений англомовним спілкуванням. Викладачі працювали у змішаних групах, відновлюючи і вдосконалюючи рецепти страв. Цікавими були презентації національних страв команд міжнародного проєкту, адже кожен рецепт став містком між культурами, а учасники – гастрономічними мандрівниками. Команда Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ підготувала інтерактивну розповідь про буковинські горішки. Презентацію супроводжували дегустацією цих популярних ласощів. Усім смакувало!

TARTU, VOСO, день четвертий: виклики Zero Waste. Сьогоднішні завдання стали справжніми випробуваннями для команд міжнародного проєкту. На виробничій площадці VOCO, після опрацювання теоретичного англомовного матеріалу, учасники проєкту взялися за приготування італійських равіолі. Основний принцип виконання завдання – Zero Waste, що вимагало максимальної економії продуктів. Додаткову складність створювала умова використання монопродукту – моркви. Кухарі-міжнародники опановували секрети […]

Другий день в Тарту став справжньою феєрією смаків та педагогічного обміну досвідом! Учасники міжнародного проєкту поринули у багатомовне професійне середовище, адже готували претцелі за старовинними оригінальними рецептами. Багатомовна команда, де панувала англійська, працювала злагоджено та творчо, немов оркестр, що виконує складну симфонію. Викладачі з різних країн ділилися досвідом, обмінюючись секретами професійної майстерності, а в перерві […]

Розпочався офіційний візит делегації ЧВКУ ДТЕУ до міста Тарту, Естонія. У складі делегації – учасники Еразмус проєкту “Busting Culinary Education and Training”. Наша команда, разом з представниками Риги, Вільнюса і Львова, працює у найбільшому професійно-технічному центрі Естонії – VOCO. День перший – теоретичний.

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x