09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства.
Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер Валентина Костенюк. Над опрацюванням технологічної картки зосереджувала здобувачів освіти майстер Людмила Слюсар. Ментором інтерактивного англомовного заняття була менеджер проєкту Веронія Мартинюк.
Дякуємо викладачу спецдисциплін Ганні Корбут та майстру Олександру Донику за вмотивоване сприяння успішному перебігу пілотування проєктних ідей.