Erasmus+ Boosting

23 січня 2024 року відбулася урочиста зустріч-знайомство членів команд країн, які співпрацюють в Erasmus+ проекті “Boosting culinary education…”. Менеджери закладів професійної освіти з Латвії (Zane Saukane, RTRIT), Естонії, Литви та України (Веронія Мартинюк, ЧВКУ ДТЕУ) розповіли про завдання проекту, представили своїх учасників.

Презентації партнерів проєкту були інформативні, видовищні. Команда ЧВКУ ДТЕУ об’єднала всіх проєктантів у символічне коло друзів за допомогою яскравих, багатоколірних герданів, що відтворювали кольори прапорів держав-учасників проєкту “Boosting culinary education…”.

Спілкування між партнерами було надзвичайно позитивним, невимушеним і високопрофесійним, хоча мовою комунікації була англійська. Наступна зустріч проєктантів відбудеться на професійних площадках: міжнародні команди будуть готувати національні страви.

Erasmus+ Boosting

Продовжується марафон Кулінарних кейсів для команди Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, яка працює у міжнародному Еразмус проєкті “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266. Менеджер: Веронія Мартинюк, к.п.н, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Педагоги провели професійно спрямований захід на навчально-виробничих локаціях (їдальня та харчоблок) Чернівецького ліцею №22 ім. Антона Кохановського Чернівецької міської ради. Учасники дійства вивчали і […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану активностей Еразмус проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, 03.09.2025 члени команди Чернівецького вищого комерційне училище ДТЕУ взяли участь у Кулінарному кейсі системи HORECA у Чернівцях. Модераторами дійства були: відомий бренд-шеф Костянтин Онікієнко та менеджер проєкту Веронія Мартинюк, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Захід передбачав ознайомлення з особливостями роботи закладів HORECA (тратторія “NONNA […]

Сьогодні, 1 вересня 2025 року, відбулася урочиста лінійка, присвячена початку нового 2025-2026 навчального року. Директор училища Микола Кирилюк привітав першокурсників, яких попереду чекає цікаве навчання, насичене новими знайомствами, досвідом та незабутніми подіями. Бренд-шеф італійського ресторану “Nonna Macarona” Костянтин Онікієнко привітав учнів та дав цінні настанови майбутнім кулінарам. Костянтин наголосив, що кожен інгредієнт має свою цінність, […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x