Erasmus+ Boosting

23 січня 2024 року відбулася урочиста зустріч-знайомство членів команд країн, які співпрацюють в Erasmus+ проекті “Boosting culinary education…”. Менеджери закладів професійної освіти з Латвії (Zane Saukane, RTRIT), Естонії, Литви та України (Веронія Мартинюк, ЧВКУ ДТЕУ) розповіли про завдання проекту, представили своїх учасників.

Презентації партнерів проєкту були інформативні, видовищні. Команда ЧВКУ ДТЕУ об’єднала всіх проєктантів у символічне коло друзів за допомогою яскравих, багатоколірних герданів, що відтворювали кольори прапорів держав-учасників проєкту “Boosting culinary education…”.

Спілкування між партнерами було надзвичайно позитивним, невимушеним і високопрофесійним, хоча мовою комунікації була англійська. Наступна зустріч проєктантів відбудеться на професійних площадках: міжнародні команди будуть готувати національні страви.

23.10.2025 у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбувся ХІІІ Буковинський студентський фестиваль науки, під час якого студенти презентували власні бізнес-проєкти та наукові доповіді. Чернівецьке вище комерційне училище на фестивалі науки представляв студент групи ФМБ25 Роман Поп із бізнес-планом “Ресторан “Sky food” (науковий керівник – к.т.н. Тетяна Марусяк) і здобув ІІІ місце. Директор ЧВКУ ДТЕУ Микола Кирилюк, […]

Erasmus+ Boosting

Команда кулінарів Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, членів Erasmus+ проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, взяли участь у Гастрономічному фестивалі етнічної кухні Чернівецької області “Смак традицій” й приготували етнічні страви країн Балтії: цепеліни (Литва), крінгель (Естонія) та скландраусіс (Латвія). Менеджер проєкту Веронія Мартинюк провела для майбутніх кухарів вікторину “Що ти знаєш про наших […]

У Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ відбувся Гастрономічний фестиваль етнічної кухні Чернівецької області “Смак Традицій”, який довів, що навіть звичайне приготування страви можна перетворити у справжній дослідницький проєкт. Майбутні кухарі перевтілились у дипломатів і представляли смачну гастрономічну етнічну спадщину нашого краю. Відкрив Фестиваль директор ЧВКУ ДТЕУ Микола Кирилюк, привітавши всіх присутніх з Міжнародним днем кулінара. […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x