Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 4

Вільнюс: день четвертий.
CLIL – що це?
Методологія СLIL дуже дієва: англійська + професійна обізнаність.
Сьогодні учасники кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training” активно готували караїмські пиріжки Киби, які випромінюють затишок та автентичність, вони є найбільш відомою стравою караїмів Мелітополя.

#projectbce

Erasmus+ Boosting

05 листопада 2024 року команда VESK (Вільнюс, Литва), керівник проекту Erasmus+ Aim2Sustain, запросила представників ЧВКУ ДТЕУ взяти участь у міжнародному заході “Навички сталого розвитку для сектору HoReCa/Aim2Sustain”. Конференція-зустріч була організована в рамках ERASMUS+ проєкту Aim2Sustain. Цей європейський проєкт зосереджений на просуванні освіти зі сталого розвитку в секторах професійної освіти та навчання (VET) та гостинності (HoReCa). […]

“Banosh news”

Увесь листопад, усупереч сиренам, перешкодам та злим сусідам, здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ упевнено (а часом і вперто) продовжували опановувати професійні вміння та навички, а викладачі і майстри виробничого навчання – розвивалися та професійно зростали, водночас наближаючи Перемогу та працюючи задля України. Залишайтеся і надалі разом із нами і, поки редколегія натхненно заробляє відмінні семестрові оцінки, […]

“Banosh news”

Для здобувачів освіти Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ другий місяць осені став часом професійного становлення, сповненим нових викликів на уроках виробничого навчання. Зважаючи на це, жовтневий випуск училищної газети присвячений практичним порадам та секретам для успішного здобуття професії. А як відомо, хто шукає, той обовʼязково знайде. Приємного перегляду.

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x