Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 4

Вільнюс: день четвертий.
CLIL – що це?
Методологія СLIL дуже дієва: англійська + професійна обізнаність.
Сьогодні учасники кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training” активно готували караїмські пиріжки Киби, які випромінюють затишок та автентичність, вони є найбільш відомою стравою караїмів Мелітополя.

#projectbce

Привітання

Привітання європейських партнерів

Erasmus+ Boosting

05 листопада 2024 року команда VESK (Вільнюс, Литва), керівник проекту Erasmus+ Aim2Sustain, запросила представників ЧВКУ ДТЕУ взяти участь у міжнародному заході “Навички сталого розвитку для сектору HoReCa/Aim2Sustain”. Конференція-зустріч була організована в рамках ERASMUS+ проєкту Aim2Sustain. Цей європейський проєкт зосереджений на просуванні освіти зі сталого розвитку в секторах професійної освіти та навчання (VET) та гостинності (HoReCa). […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x