Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 4

Вільнюс: день четвертий.
CLIL – що це?
Методологія СLIL дуже дієва: англійська + професійна обізнаність.
Сьогодні учасники кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training” активно готували караїмські пиріжки Киби, які випромінюють затишок та автентичність, вони є найбільш відомою стравою караїмів Мелітополя.

#projectbce

Erasmus+ Boosting

Розпочався офіційний візит делегації ЧВКУ ДТЕУ до міста Тарту, Естонія. У складі делегації – учасники Еразмус проєкту “Busting Culinary Education and Training”. Наша команда, разом з представниками Риги, Вільнюса і Львова, працює у найбільшому професійно-технічному центрі Естонії – VOCO. День перший – теоретичний.

Привітання директора Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ Миколи КИРИЛЮКА з Міжнародним жіночим днем

“Banosh news”

Для редколегії, як і для всього Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, лютий – особливий місяць, бо саме на нього припадає день народження нашого закладу. Тому святковий випуск “Banosh news” вкотре нагадує нам, за що так любимо рідне Училище: успішна міжнародна співпраця, фахові конкурси та численні перемоги в них, мотивуючі майстеркласи і чудові наставники, приклад яких […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x