Erasmus+ Boosting. Тарту, VOСO. День 2

Другий день в Тарту став справжньою феєрією смаків та педагогічного обміну досвідом! Учасники міжнародного проєкту поринули у багатомовне професійне середовище, адже готували претцелі за старовинними оригінальними рецептами. Багатомовна команда, де панувала англійська, працювала злагоджено та творчо, немов оркестр, що виконує складну симфонію. Викладачі з різних країн ділилися досвідом, обмінюючись секретами професійної майстерності, а в перерві між навчанням енергійна українська команда запросила іноземних колег на веселу руханку, яка зарядила всіх позитивом та енергією!

Erasmus+ Boosting

Відповідно до завдань проєкту ERASMUS+ “Boosting Culinary Education and Training” (No.2023-1-LV01-KA220-VET-000161266) 23-24 травня 2025 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проходив освітянський експеримент – міжрегіональні інтерактивні англомовні партнерські колаборації. Колаборації є ефективним інструментом для залучення нової аудиторії, підвищення довіри до закладів професійно-технічної освіти та створення нових креативних ідей у сфері кондитерського й кулінарного мистецтва. […]

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x