Erasmus+ Boosting. Тарту, VOСO. День 4

TARTU, VOСO, день четвертий: виклики Zero Waste. Сьогоднішні завдання стали справжніми випробуваннями для команд міжнародного проєкту. На виробничій площадці VOCO, після опрацювання теоретичного англомовного матеріалу, учасники проєкту взялися за приготування італійських равіолі. Основний принцип виконання завдання – Zero Waste, що вимагало максимальної економії продуктів. Додаткову складність створювала умова використання монопродукту – моркви. Кухарі-міжнародники опановували секрети замішування та розкачування тіста для пасти, демонструючи майстерність й винахідливість. В налагодженні багатомовної комунікації допомагали досвідчені інструктори: шеф-кухар Маркус, Ксенія (Естонія) та Veronica Martynyuk (Україна). Отже, теорія + практика + командна робота= високий результат!

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою “Всеукраїнський молодіжний центр” у партнерстві з громадською організацією “Місто активних громадян” у межах проєктів ПРООН в Україні “Підтримка громадянського суспільства та молоді” та “Підтримка інклюзивного відновлення для забезпечення стійкості та безпеки людей в Україні” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії відповідно реалізує […]

Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ стало учасником міжнародного проєкту, що об’єднав зусилля освітніх закладів Словаччини, Угорщини та України за підтримки Вишеградського Фонду. Ця ініціатива є яскравим прикладом дієвої співпраці між країнами Європи та Україною, спрямованої на обмін досвідом, розвиток лідерських якостей, командної роботи та стимулювання творчого підходу в освітньому процесі. Вишеградський Фонд відомий своєю підтримкою […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до завдань проєкту ERASMUS+ “Boosting Culinary Education and Training” (No.2023-1-LV01-KA220-VET-000161266) 23-24 травня 2025 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проходив освітянський експеримент – міжрегіональні інтерактивні англомовні партнерські колаборації. Колаборації є ефективним інструментом для залучення нової аудиторії, підвищення довіри до закладів професійно-технічної освіти та створення нових креативних ідей у сфері кондитерського й кулінарного мистецтва. […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x