TARTU, VOСO, день четвертий: виклики Zero Waste. Сьогоднішні завдання стали справжніми випробуваннями для команд міжнародного проєкту. На виробничій площадці VOCO, після опрацювання теоретичного англомовного матеріалу, учасники проєкту взялися за приготування італійських равіолі. Основний принцип виконання завдання – Zero Waste, що вимагало максимальної економії продуктів. Додаткову складність створювала умова використання монопродукту – моркви. Кухарі-міжнародники опановували секрети замішування та розкачування тіста для пасти, демонструючи майстерність й винахідливість. В налагодженні багатомовної комунікації допомагали досвідчені інструктори: шеф-кухар Маркус, Ксенія (Естонія) та Veronica Martynyuk (Україна). Отже, теорія + практика + командна робота= високий результат!
14.03.2025