Продовжується марафон Кулінарних кейсів для команди Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, яка працює у міжнародному Еразмус проєкті “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266. Менеджер: Веронія Мартинюк, к.п.н, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Педагоги провели професійно спрямований захід на навчально-виробничих локаціях (їдальня та харчоблок) Чернівецького ліцею №22 ім. Антона Кохановського Чернівецької міської ради.
Учасники дійства вивчали і обговорювали особливості організації шкільного харчування в освітніх закладах міста відповідно до вимог HACCP (основний доповідач – Валентина Костенюк). Учасники заходу з великою увагою прослухали виступ Людмили Білоус – начальниці відділу професійної освіти та ліцензування Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА. До кейсу долучилися: Леся Бабій – директор ліцею №22 ім. Антона Кохановського; Марина Ботук – старший майстер ЧВКУ ДТЕУ; Тетяна Шандро – представниця роботодавців (готельно-ресторанний комплекс “Стожари”).
Завершальним акордом експериментального кулінарного кейсу стали оцінкові дегустації страв меню Євгена Клопотенка і Методичні рекомендації, укладені у співпраці з працівниками харчоблоку Ліцею №22 ім. Антона Кохановського.