Команда кулінарів Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, членів Erasmus+ проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, взяли участь у Гастрономічному фестивалі етнічної кухні Чернівецької області “Смак традицій” й приготували етнічні страви країн Балтії: цепеліни (Литва), крінгель (Естонія) та скландраусіс (Латвія).
Менеджер проєкту Веронія Мартинюк провела для майбутніх кухарів вікторину “Що ти знаєш про наших Erasmus+ партнерів з країн Балтії?” й переможці отримали призи.
Почесний консул Латвійської республіки у Чернівцях і Чернівецькій області Ілля Хочь привітав присутніх та подякував за активну участь у заходах, що демонструє внесок ЧВКУ ДТЕУ у розбудову партнерських стосунків між Латвією та Україною.



