Erasmus+ Boosting

13 лютого 2024 року відбулася чергова зустріч менеджерів міжнародного проекту “Boosting culinary education and training” за європейською програмою ERASMUS+ K220. Представники партнерських освітніх центрів VOCO, VESK, RTRIT, Lviv&Chernivtsi обговорили питання підготовки усіх членів команд до проведення відкритих міжнародних майстер класів. Головний координатор проекту Зане Саукене ознайомила присутніх з умовами підготовки тематичних презентацій. Цікавим було обговорення дизайну логотипу команд. Приємно, що у лідерах – логотип від ЧВКУ ДТЕУ. Подивіться на фото і вгадайте, який наш?

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x