Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 1

Розпочалися івенти міжнародного кулінарного проєкту. Команди Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ та Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу обмінюються досвідом із міжнародними колегами.

День перший – представлення команд і демонстрація кулінарної майстерності: спілкувалися англійською мовою, активізували міжнародну професійну термінологію, проводили експертну дегустацію національних страв.

#projectbce

11.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану грузинської кухні “Джорджина” та зустріч з головою Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Долиняком Кирилом Олександровичем. Студенти мали змогу побачити справжню роботу професійної кухні зсередини, спостерігати за випіканням хачапурі, ліпленням хінкалі, роботою тандиру та злагодженою працею кухарів. Екскурсія стала чудовою можливістю побачити роботу ресторану зсередини, надихнутися атмосферою та отримати […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x