Erasmus+ Boosting / Вільнюс. День 2

Продовжуються різноманітні заходи кулінарного проєкту Erasmus+ “Boosting culinary education and training”.

День другий – гастроквест: учасники працювали на відкритих локаціях: продуктовому ринку, ресторані та шкільному кафе. У процесі виконання квесту перевірялась коректність використання англомовної професійної термінології, розв’язували кулінарні завдання, змагалися в інтерактивних гастроквестах.

#projectbce

11.12.2025 відбулася екскурсія студентів групи ФМБ25 до ресторану грузинської кухні “Джорджина” та зустріч з головою Ради роботодавців ЧВКУ ДТЕУ Долиняком Кирилом Олександровичем. Студенти мали змогу побачити справжню роботу професійної кухні зсередини, спостерігати за випіканням хачапурі, ліпленням хінкалі, роботою тандиру та злагодженою працею кухарів. Екскурсія стала чудовою можливістю побачити роботу ресторану зсередини, надихнутися атмосферою та отримати […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x