Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану роботи у міжнародному проекті ERASMUS+ project “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 (Латвія, Литва, Естонія, Україна) команда викладачів та майстрів ЧВКУ ДТЕУ брала участь у європейських тренінгових вебінарах. Майстер класи проводили провідні фахівці Європейської асоціації АЕНТ. Вони розповіли про особливості підготовки до міжнародних конкурсів кулінарної майстерності, розкрили секрети успішної комунікації у змішаних командах. Експерти звернули особливу увагу учасників на тайм менеджмент під час виконання конкурсних завдань.

Дякуємо команді АЕНТ за надану можливість брати участь у таких висококваліфікованих івентах. Європейські тренінгові семінари відкрили нові можливості вивчати сучасні тенденції у світі кулінарного мистецтва, обмінюватись досвідом з фахівцями з інших країн, підвищувати власну кулінарну майстерність.

“Banosh news”

Для здобувачів освіти Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ другий місяць осені став часом професійного становлення, сповненим нових викликів на уроках виробничого навчання. Зважаючи на це, жовтневий випуск училищної газети присвячений практичним порадам та секретам для успішного здобуття професії. А як відомо, хто шукає, той обовʼязково знайде. Приємного перегляду.

17 жовтня 2024 року розпочався INTERNATIONAL MULTYDISCIPLINARY HACKATHON під назвою “VET PROFESSIONAL DEVELOPMENT AND INTERNATIONAL LABOUR MARKET MOBILITY” в рамках реалізації проєкту Project ERASMUS+ project “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266Координатор хакатон-проєкту – Veronica Martynyuk, к.п.н, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Серед спікерів: Анатолій Мазаракі – ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних […]

18 жовтня 2024 року відбувся другий день Міжнародного міждисциплінарного Хакатону (керівник проекту Веронія Мартинюк, к.п.н., доцент, викладач ЧВКУ ДТЕУ). У челенджі брали участь студенти і викладачі (гравці) ЧВКУ, ЧНУ і ліцеїсти м. Чернівці. Змагалися у вправності застосування англійської мови у кулінарному середовищі. Гравці готували індійські молочні кульки, складаючи технологічні картки і опрацьовуючи рецептуру англійською мовою. […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x