Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану роботи у міжнародному проекті ERASMUS+ project “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 (Латвія, Литва, Естонія, Україна) команда викладачів та майстрів ЧВКУ ДТЕУ брала участь у європейських тренінгових вебінарах. Майстер класи проводили провідні фахівці Європейської асоціації АЕНТ. Вони розповіли про особливості підготовки до міжнародних конкурсів кулінарної майстерності, розкрили секрети успішної комунікації у змішаних командах. Експерти звернули особливу увагу учасників на тайм менеджмент під час виконання конкурсних завдань.

Дякуємо команді АЕНТ за надану можливість брати участь у таких висококваліфікованих івентах. Європейські тренінгові семінари відкрили нові можливості вивчати сучасні тенденції у світі кулінарного мистецтва, обмінюватись досвідом з фахівцями з інших країн, підвищувати власну кулінарну майстерність.

Erasmus+ TEAMCHERS

Згідно з офіційним запрошенням директора Systems Innovation Center Kft (Будапешт, Угорщина) – Координатора Міжнародного проєкту Erasmus+ TEAMCHERS (№2025-1-HU01-KA220-SCH-000364616, термін реалізації: 01/11/2025 – 15/11/2027) – заступник директора з навчально-виробничої роботи Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ Тетяна Верстюк (координатор проєкту від ЧВКУ ДТЕУ) та Оксана Булгакова взяли участь у стартовій зустрічі в Будапешті, заклавши міцний фундамент для […]

23.10.2025 у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбувся ХІІІ Буковинський студентський фестиваль науки, під час якого студенти презентували власні бізнес-проєкти та наукові доповіді. Чернівецьке вище комерційне училище на фестивалі науки представляв студент групи ФМБ25 Роман Поп із бізнес-планом “Ресторан “Sky food” (науковий керівник – к.т.н. Тетяна Марусяк) і здобув ІІІ місце. Директор ЧВКУ ДТЕУ Микола Кирилюк, […]

Erasmus+ Boosting

Команда кулінарів Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, членів Erasmus+ проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, взяли участь у Гастрономічному фестивалі етнічної кухні Чернівецької області “Смак традицій” й приготували етнічні страви країн Балтії: цепеліни (Литва), крінгель (Естонія) та скландраусіс (Латвія). Менеджер проєкту Веронія Мартинюк провела для майбутніх кухарів вікторину “Що ти знаєш про наших […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x