Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану роботи у міжнародному проекті ERASMUS+ project “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 (Латвія, Литва, Естонія, Україна) команда викладачів та майстрів ЧВКУ ДТЕУ брала участь у європейських тренінгових вебінарах. Майстер класи проводили провідні фахівці Європейської асоціації АЕНТ. Вони розповіли про особливості підготовки до міжнародних конкурсів кулінарної майстерності, розкрили секрети успішної комунікації у змішаних командах. Експерти звернули особливу увагу учасників на тайм менеджмент під час виконання конкурсних завдань.

Дякуємо команді АЕНТ за надану можливість брати участь у таких висококваліфікованих івентах. Європейські тренінгові семінари відкрили нові можливості вивчати сучасні тенденції у світі кулінарного мистецтва, обмінюватись досвідом з фахівцями з інших країн, підвищувати власну кулінарну майстерність.

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану виконання завдань Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 члени команди ЧВКУ ДТЕУ розпочали реалізовувати теоретичні напрацювання з CLIL методики у сфері кондитерства. CLIL (Content and Language Integrated Learning) – це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів. Члени команди ЧВКУ розробили і розпочали апробацію авторських англомовних планів […]

TARTU, VOСO, день п’ятий: завершальні акорди. Багатонаціональна команда кулінарів сміливо долала високі англомовні бар’єри. Під керівництвом викладача Ksenia Mets (VOCO, Estonia) та за підтримки Veronica Martynyuk (Ukraine) учасники міжнародного проєкту вивчали види та особливості меню, обговорювали стратегії розвитку ресторанного господарства в країнах Євросоюзу. Надихаючою стала зустріч з директором VOCO паном Raini Jõks, який особливо сердечно […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x