Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану роботи у міжнародному проекті ERASMUS+ project “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 (Латвія, Литва, Естонія, Україна) команда викладачів та майстрів ЧВКУ ДТЕУ брала участь у європейських тренінгових вебінарах. Майстер класи проводили провідні фахівці Європейської асоціації АЕНТ. Вони розповіли про особливості підготовки до міжнародних конкурсів кулінарної майстерності, розкрили секрети успішної комунікації у змішаних командах. Експерти звернули особливу увагу учасників на тайм менеджмент під час виконання конкурсних завдань.

Дякуємо команді АЕНТ за надану можливість брати участь у таких висококваліфікованих івентах. Європейські тренінгові семінари відкрили нові можливості вивчати сучасні тенденції у світі кулінарного мистецтва, обмінюватись досвідом з фахівцями з інших країн, підвищувати власну кулінарну майстерність.

Erasmus+ Boosting

Розпочався офіційний візит делегації ЧВКУ ДТЕУ до міста Тарту, Естонія. У складі делегації – учасники Еразмус проєкту “Busting Culinary Education and Training”. Наша команда, разом з представниками Риги, Вільнюса і Львова, працює у найбільшому професійно-технічному центрі Естонії – VOCO. День перший – теоретичний.

Привітання директора Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ Миколи КИРИЛЮКА з Міжнародним жіночим днем

“Banosh news”

Для редколегії, як і для всього Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, лютий – особливий місяць, бо саме на нього припадає день народження нашого закладу. Тому святковий випуск “Banosh news” вкотре нагадує нам, за що так любимо рідне Училище: успішна міжнародна співпраця, фахові конкурси та численні перемоги в них, мотивуючі майстеркласи і чудові наставники, приклад яких […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x