Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства.

Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер Валентина Костенюк. Над опрацюванням технологічної картки зосереджувала здобувачів освіти майстер Людмила Слюсар. Ментором інтерактивного англомовного заняття була менеджер проєкту Веронія Мартинюк.

Дякуємо викладачу спецдисциплін Ганні Корбут та майстру Олександру Донику за вмотивоване сприяння успішному перебігу пілотування проєктних ідей.

Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ стало учасником міжнародного проєкту, що об’єднав зусилля освітніх закладів Словаччини, Угорщини та України за підтримки Вишеградського Фонду. Ця ініціатива є яскравим прикладом дієвої співпраці між країнами Європи та Україною, спрямованої на обмін досвідом, розвиток лідерських якостей, командної роботи та стимулювання творчого підходу в освітньому процесі. Вишеградський Фонд відомий своєю підтримкою […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до завдань проєкту ERASMUS+ “Boosting Culinary Education and Training” (No.2023-1-LV01-KA220-VET-000161266) 23-24 травня 2025 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проходив освітянський експеримент – міжрегіональні інтерактивні англомовні партнерські колаборації. Колаборації є ефективним інструментом для залучення нової аудиторії, підвищення довіри до закладів професійно-технічної освіти та створення нових креативних ідей у сфері кондитерського й кулінарного мистецтва. […]

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x