Erasmus+ Mobility

Відповідно до Угоди про співпрацю проекту Erasmus+ Mobility група здобувачів освіти ЧВКУ ДТЕУ перебуває у RTRIT (Ризькому технікумі туризму та творчої індустрії, м.Рига, Латвія). Програма перебування передбачає виробниче навчання у професійних лабораторіях, участь у майстер-класах провідних кухарів та кондитерів м.Рига, ознайомлювальні екскурсії на виробничі площадки ресторанного господарства міст Рига, Єлгава і Тервете. Протягом тижня здобувачі освіти тренувалися у декоруванні різдвяних імбирних пряників та карамелі. Під керівництвом викладачів Інесе Бедеісе та Лігіти Зефере майбутні кухарі вчилися готувати традиційні страви іспанської кухні. Програма перебування продовжується.

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x