Команда педагогічних працівників Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ у складі Марини Ботук, Веронії Мартинюк, Надії Швець, Наталії Кавтич, Маріанни Кілару відбула до м. Вільнюс (Литва) для участі у заходах міжнародного проєкту.
18.03.2024
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
18.03.2024
Команда педагогічних працівників Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ у складі Марини Ботук, Веронії Мартинюк, Надії Швець, Наталії Кавтич, Маріанни Кілару відбула до м. Вільнюс (Литва) для участі у заходах міжнародного проєкту.
30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]
09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]