Команда педагогічних працівників Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ у складі Марини Ботук, Веронії Мартинюк, Надії Швець, Наталії Кавтич, Маріанни Кілару відбула до м. Вільнюс (Литва) для участі у заходах міжнародного проєкту.
18.03.2024
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
18.03.2024
Команда педагогічних працівників Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ у складі Марини Ботук, Веронії Мартинюк, Надії Швець, Наталії Кавтич, Маріанни Кілару відбула до м. Вільнюс (Литва) для участі у заходах міжнародного проєкту.
Відповідно до завдань проєкту ERASMUS+ “Boosting Culinary Education and Training” (No.2023-1-LV01-KA220-VET-000161266) 23-24 травня 2025 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проходив освітянський експеримент – міжрегіональні інтерактивні англомовні партнерські колаборації. Колаборації є ефективним інструментом для залучення нової аудиторії, підвищення довіри до закладів професійно-технічної освіти та створення нових креативних ідей у сфері кондитерського й кулінарного мистецтва. […]
30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]