Erasmus+ Mobility

27.03.2024 в Ризькому технікумі творчої індустрії та туризму (Латвія) проходив Третій міжнародний конкурс серед закладів професійної освіти “Learn, Know, Do, Can, Show” під егідою міжнародної організації AEHT (Брюссель).

У заході брали участь учні училищ з 12 країн Європи, серед яких були Бельгія, Хорватія, Естонія, Фінляндія, Італія, Латвія, Литва, Словенія, Словаччина та ін.

Кількість конкурсантів була величезна – 161 чол., які змагалися у 13 номінаціях. Битва за перемогу у кожній з номінацій була запеклою та емоційною – учасники демонстрували високий рівень підготовки та професіоналізму. Кожен був рішуче налаштований якнайкраще довести свої знання та навички як на теоретичному, так і на практичному рівнях.

Серед конкурсантів були і представники Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ. Вони виступали у таких номінаціях: кондитерство – Черевчук Софія (тренер – Швець Надія), кулінарне мистецтво – Мандрик Богдана (тренер – Козьма Оксана), пекарство – Ропчан Олександра (тренер – Головкова Марія).

Усі наші номінанти успішно виконали вимоги міжнародних стандартів цього надзвичайно престижного конкурсу і були відзначені дипломами.

Пишаємося результатом спільної командної роботи адміністрації, викладачів, майстрів, здобувачів освіти ЧВКУ ДТЕУ і всіх, хто долучився до творчої навчально-виробничої діяльності та залагодження організаційних моментів у процесі підготовки до конкурсу європейського рівня.

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Erasmus+ Boosting

Відповідно до плану виконання завдань Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 члени команди ЧВКУ ДТЕУ розпочали реалізовувати теоретичні напрацювання з CLIL методики у сфері кондитерства. CLIL (Content and Language Integrated Learning) – це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів. Члени команди ЧВКУ розробили і розпочали апробацію авторських англомовних планів […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x