Бізнес-компанія MakeMyCake, представляючи бенто-торти зі смаками регіонів світу на Національному конкурсі, отримала диплом фіналіста навчальної програми “Компанія” від Junior Achievement Ukraine.
05.06.2023
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
05.06.2023
Бізнес-компанія MakeMyCake, представляючи бенто-торти зі смаками регіонів світу на Національному конкурсі, отримала диплом фіналіста навчальної програми “Компанія” від Junior Achievement Ukraine.
Продовжується марафон Кулінарних кейсів для команди Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, яка працює у міжнародному Еразмус проєкті “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266. Менеджер: Веронія Мартинюк, к.п.н, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Педагоги провели професійно спрямований захід на навчально-виробничих локаціях (їдальня та харчоблок) Чернівецького ліцею №22 ім. Антона Кохановського Чернівецької міської ради. Учасники дійства вивчали і […]
Відповідно до плану активностей Еразмус проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, 03.09.2025 члени команди Чернівецького вищого комерційне училище ДТЕУ взяли участь у Кулінарному кейсі системи HORECA у Чернівцях. Модераторами дійства були: відомий бренд-шеф Костянтин Онікієнко та менеджер проєкту Веронія Мартинюк, викладач ЧВКУ ДТЕУ. Захід передбачав ознайомлення з особливостями роботи закладів HORECA (тратторія “NONNA […]
Сьогодні, 1 вересня 2025 року, відбулася урочиста лінійка, присвячена початку нового 2025-2026 навчального року. Директор училища Микола Кирилюк привітав першокурсників, яких попереду чекає цікаве навчання, насичене новими знайомствами, досвідом та незабутніми подіями. Бренд-шеф італійського ресторану “Nonna Macarona” Костянтин Онікієнко привітав учнів та дав цінні настанови майбутнім кулінарам. Костянтин наголосив, що кожен інгредієнт має свою цінність, […]