Бізнес-компанія MakeMyCake, представляючи бенто-торти зі смаками регіонів світу на Національному конкурсі, отримала диплом фіналіста навчальної програми “Компанія” від Junior Achievement Ukraine.
05.06.2023
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
05.06.2023
Бізнес-компанія MakeMyCake, представляючи бенто-торти зі смаками регіонів світу на Національному конкурсі, отримала диплом фіналіста навчальної програми “Компанія” від Junior Achievement Ukraine.
30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]
09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]