Циклова комісія технологічних дисциплін
- План роботи
- Засідання педагогічної ради
- Засідання методичної ради
Методичні рекомендації та програма кваліфікаційного іспиту
Робочі програми навчальної, технологічної, переддипломної практик
Сертифікат про підвищення кваліфікації голів циклових комісій
Робочі програми освітніх компонентів
Робочі програми освітніх компонентів (2025):
- Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
- ОК 1. Історія України / History of Ukraine
- ОК 2. Економічна теорія / Economic Theory
- ОК 3. Основи філософських знань / Fundamentals of Philosophy
- ОК 4. Історія світової та української культури / History of the World and Ukrainian Cultures
- ОК 5. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) / Foreign language (for Professional Purposes)
- ОК 6. Основи правознавства / Fundamentals of Law
- ОК 7. Українська мова (за професійним спрямуванням) / Ukrainian language (for Specific Purposes)
- ОК 8. Неорганічна хімія / Inorganic Сhemistry
- ОК 9. Органічна хімія / Organic Сhemistry
- ОК 10. Аналітична хімія / Analytical Сhemistry
- ОК 11. Основи екології / Fundamentals of Еcology
- ОК 12. Мікробіологія та фізіологія харчування / Мicrobiology and Physiology of Nutrition
- ОК 13. Фізична та колоїдна хімія / Physical and Colloidal Chemistry
- ОК 14. Біохімія / Biochemistry
- ОК 15. Фізичне виховання / Physical education
- Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
- ОК 16. Технологія виробництва кулінарної продукції / Technology of Food Production
- ОК 17. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства / Organization of Production in the Restaurant Industry
- ОК 18. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства / Organization of Service in the Restaurant Industry
- ОК 19. Основи стандартизації та управління якістю харчових продуктів з основами НАССР / Standardization Basics and Food Products Quality Management with HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Basics
- ОК 20. Технологічне обладнання харчових виробництв / Technological equipment for food production
- ОК 21. Процеси і апарати харчових виробництв / Processes and apparatuses in food production
- ОК 22. Вступ до спеціальності / Introduction to specialty
- ОК 23. Облік і звітність / Accounting and reporting
- ОК 24. Технічне креслення / Technical drawing
- ОК 25. Товарознавство харчових продуктів / Food Products Merchandising
- ОК 26. Економіка підприємств різних типів / Economics of different business entities
- ОК 27. Основи охорони праці / Basics of Occupational Safety
- ОК 28. Інформаційні системи та технології / Informational systems and technologies
- ОК 29. Проєктування в закладах ресторанного господарства / Designing in the restaurant industry
- Освітні компоненти за вибором студентів
