Зупинимо булінг разом!

Булінг є серйозною проблемою, яка може мати довготривалий негативний вплив на здоров’я та благополуччя постраждалих. Протидія булінгу є важливим завданням, і для цього необхідно вжити конкретних заходів.

Психологічно-соціальна служба Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ постійно працює над створенням безпечної та толерантної атмосфери та забезпечують доступ до психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

Практичний психолог Альона Швець та соціальний педагог Юля Ланова провели превентивні заходи, спрямовані на підвищення соціальної компетентності учасників освітнього процесу та розвитку навичок комунікації.

З метою попередження та уникнення випадків булінгу поширили тематичні брошурки “Ми проти булінгу. Поради та рекомендації здобувачам освіти та педагогам”, а зі здобувачами освіти групи КОБ922(1) відзняли відеоролик “Не мовчи. Зупинимо булінг разом”, в якому розкрили види проявів булінгу.

Erasmus+ TEAMCHERS

Згідно з офіційним запрошенням директора Systems Innovation Center Kft (Будапешт, Угорщина) – Координатора Міжнародного проєкту Erasmus+ TEAMCHERS (№2025-1-HU01-KA220-SCH-000364616, термін реалізації: 01/11/2025 – 15/11/2027) – заступник директора з навчально-виробничої роботи Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ Тетяна Верстюк (координатор проєкту від ЧВКУ ДТЕУ) та Оксана Булгакова взяли участь у стартовій зустрічі в Будапешті, заклавши міцний фундамент для […]

23.10.2025 у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбувся ХІІІ Буковинський студентський фестиваль науки, під час якого студенти презентували власні бізнес-проєкти та наукові доповіді. Чернівецьке вище комерційне училище на фестивалі науки представляв студент групи ФМБ25 Роман Поп із бізнес-планом “Ресторан “Sky food” (науковий керівник – к.т.н. Тетяна Марусяк) і здобув ІІІ місце. Директор ЧВКУ ДТЕУ Микола Кирилюк, […]

Erasmus+ Boosting

Команда кулінарів Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ, членів Erasmus+ проєкту “Boosting Culinary Education and Training” No. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266, взяли участь у Гастрономічному фестивалі етнічної кухні Чернівецької області “Смак традицій” й приготували етнічні страви країн Балтії: цепеліни (Литва), крінгель (Естонія) та скландраусіс (Латвія). Менеджер проєкту Веронія Мартинюк провела для майбутніх кухарів вікторину “Що ти знаєш про наших […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x