Конкурс фахової майстерності

З метою розвитку творчої активності здобувачів освіти, поглиблення й удосконалення знань та навичок сучасної технології кондитерського виробництва, покращення реалізації професійних компетенцій на виробництві, як підсумок Тижня Професійної Освіти в Україні і Декади ПТО Чернівецької області в Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ проведено конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кондитер”.

Умовами конкурсу було передбачено приготування і подачу “Рулету бісквітного з масляно-сирним кремом на вершковому маслі”.

Оцінювали роботу конкурсантів представники трьох кондитерських підприємств міста Чернівці, головою журі була директор пекарні та кондитерської “NIKONOVA” Васьковська Марія Олександрівна.

ОГОЛОШЕННЯ!

Чернівецьке вище комерційне училище Державного торговельно-економічного університету проводить за кошти фізичних та юридичних осіб: перепідготовку, підвищення кваліфікації, професійне (професійно-технічне) навчання за професіями “кухар” та “кондитер” /детальніше…/

Про роботу закладу освіти під час тривалого блекауту /детальніше…/

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x