Позитивні відгуки є великою мотивацією для колективу Училища продовжувати вдосконалювати освітню діяльність та надихають до нових досягнень і успіхів

Оснащене освітнє середовище – навчальні лабораторії, обладнані виробничі цехи, належним чином облаштовані приміщення для підготовки професіоналів кулінарного мистецтва – все це мали нагоду побачити працівники управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області під час моніторингового дослідження (вивчення питання) стану підготовки закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області до роботи у 2024/2025 навчальному році у Чернівецькому вищому комерційному училищі Державного торговельно-економічного університету.

Це заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів: кухарів, офіціантів, барменів, адміністраторів (господарів) залу, майстрів ресторанного обслуговування, кондитерів, пекарів.

Училище забезпечує організацію харчування здобувачів освіти, жителів та гостей м.Чернівці (функціонує кафе “Родзинка”).

Проаналізовано безпекові умови у закладі освіти, стан забезпечення державних гарантій учасникам освітнього процесу під час воєнного стану, проведено інтерв’ювання керівника закладу освіти.

Щиро зичимо успіхів керівництву, педагогічному колективу та здобувачам освіти закладу у новому навчальному році!

© Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області

Erasmus+ Boosting

30 квітня 2025 року, відповідно до плану виконання завдань міжнародного Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266, відбулося пілотування інтегрованої англомовної лабораторної роботи з кулінарії на тему: “Міжнародна кухня” (рівень англійської мови В1-В2). Для участі в експерименті були запрошені здобувачі освіти з гімназій, ліцеїв міста Чернівці та здобувачі освіти ЧВКУ ДТЕУ. У заході брали […]

Erasmus+ Boosting

09 квітня 2025 року команда учасниць Еразмус проєкту “Bооsting Culinary Education and Training” 2023-LV01-KA220-VET-0000161266 продовжила апробацію CLIL уроків на виробничих площадках ЧВКУ ДТЕУ. Пілотування англомовного пробного заняття на тему: “Національна Буковинська випічка” проходило у лабораторії кондитерства і пекарства. Вступний інструктаж провела старший майстер Марина Ботук. Про особливості та поетапність приготування виробу “Буковинський горішок” говорила майстер […]

Шановні педагоги, здобувачі освіти, батьки!

Вітаємо Вас на сайті Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ!

x