Фахова передвища освіта

Спеціальність: “Харчові технології”

 

Галузь знань – 18 Виробництво та технології

Спеціальність – 181 Харчові технології

Освітньо-професійна програма – Виробництво харчової продукції

Освітньо-професійний ступінь – фаховий молодший бакалавр

Передумови вступу – на базі диплома кваліфікованого робітника “Кухар IV розряду”

Термін навчання – 2 роки

Форма навчання – денна

 

Закон України “Про фахову передвищу освіту”

Стандарт ФПО зі спеціальності 181 “Харчові технології”

 

ОПП “Виробництво харчової продукції”

 

Робочі програми освітніх компонентів

  • Освітні компоненти, що формують загальні компетентності
    • ОК 1. Історія України
    • ОК 2. Економічна теорія
    • ОК 3. Основи філософських знань
    • ОК 4. Історія світової та української культури
    • ОК 5. Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
    • ОК 6. Основи правознавства
    • ОК 7. Українська мова (за професійним спрямуванням)
    • ОК 8. Неорганічна хімія
    • ОК 9. Органічна хімія
    • ОК 10. Аналітична хімія
    • ОК 11. Основи екології
    • ОК 12. Мікробіологія та фізіологія харчування
  • Освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
    • ОК 13. Технологія виробництва кулінарної продукції
    • ОК 14. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
    • ОК 15. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
    • ОК 16. Основи стандартизації та управління якістю харчових продуктів з основами НАССР
    • ОК 17. Технологічне обладнання харчових виробництв
    • ОК 18. Процеси і апарати харчових виробництв
    • ОК 19. Вступ до спеціальності
    • ОК 20. Облік і звітність
    • ОК 21. Технічне креслення
    • ОК 22. Товарознавство харчових продуктів
    • ОК 23. Економіка підприємств різних типів
    • ОК 24. Основи охорони праці
    • ОК 25. Інформаційні системи та технології
  • Освітні компоненти за вибором студентів
    • ВК 1. Іноземна мова (друга за вибором)
    • ВК 2. Фізичне виховання
    • ВК 3.1. Біохімія
    • ВК 3.2. Фізична та колоїдна хімія
    • ВК 4.1. Ресторанний сервіс
    • ВК 4.2. Барна справа
    • ВК 5.1. Сучасні наукові напрями в харчуванні
    • ВК 5.2. Інноваційні харчові технології
    • ВК 6.1. Основи підприємництва, управлінської діяльності та бізнес-планування
    • ВК 6.2. Основи менеджменту
    • ВК 7.1. Технологія страв національних кухонь
    • ВК 7.2. Сучасна українська кухня
    • ВК 8.1. Технологія борошняних кондитерських виробів
    • ВК 8.2. Кулінарне мистецтво
    • ВК 9.1. Технологія напівфабрикатів різного ступеня готовності
    • ВК 9.2. Технологія дієтичного харчування

 

Анкети опитування

 

Результати опитування

 

Роботодавці

 

Договори про навчальну практику студентів

Договори про технологічну практику студентів

 

Рецензії на ОПП “Виробництво харчової продукції”

 

Положення