Фахова передвища освіта

Спеціальність: “Харчові технології”

 

Галузь знань – 18 Виробництво та технології / G Інженерія, виробництво та будівництво

Спеціальність – 181 Харчові технології / G13 Харчові технології

Освітньо-професійна програма – Виробництво харчової продукції / MANUFACTURING OF FOOD PRODUCTION

Освітньо-професійний ступінь – фаховий молодший бакалавр

Передумови вступу – на базі диплома кваліфікованого робітника “Кухар IV розряду”

Термін навчання – 2 роки / 1,5 роки

Форма навчання – денна

 

Закон України “Про фахову передвищу освіту”

Стандарт ФПО зі спеціальності 181 “Харчові технології”

 

ОПП “Виробництво харчової продукції”:

 

 

Робочі програми освітніх компонентів (2024):

 

Робочі програми освітніх компонентів (2025):

  • Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
    • ОК 1. Історія України / History of Ukraine
    • ОК 2. Економічна теорія / Economic Theory
    • ОК 3. Основи філософських знань / Fundamentals of Philosophy
    • ОК 4. Історія світової та української культури / History of the World and Ukrainian Cultures
    • ОК 5. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) /Foreign language (for Professional Purposes)
    • ОК 6. Основи правознавства / Fundamentals of Law
    • ОК 7. Українська мова (за професійним спрямуванням) / Ukrainian language (for Specific Purposes)
    • ОК 8. Неорганічна хімія / Inorganic Сhemistry
    • ОК 9. Органічна хімія / Organic Сhemistry
    • ОК 10. Аналітична хімія / Analytical Сhemistry
    • ОК 11. Основи екології / Fundamentals of Еcology
    • ОК 12. Мікробіологія та фізіологія харчування / Мicrobiology and Physiology of Nutrition
    • ОК 13. Фізична та колоїдна хімія / Physical and Colloidal Chemistry
    • ОК 14. Біохімія / Biochemistry
    • ОК 15. Фізичне виховання / Physical education
  • Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
    • ОК 16. Технологія виробництва кулінарної продукції / Technology of Food Production
    • ОК 17. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства / Organization of Production in the Restaurant Industry
    • ОК 18. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства / Organization of Service in the Restaurant Industry
    • ОК 19. Основи стандартизації та управління якістю харчових продуктів з основами НАССР / Standardization Basics and Food Products Quality Management with HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Basics
    • ОК 20. Технологічне обладнання харчових виробництв / Technological equipment for food production
    • ОК 21. Процеси і апарати харчових виробництв / Processes and apparatuses in food production
    • ОК 22. Вступ до спеціальності / Introduction to specialty
    • ОК 23. Облік і звітність / Accounting and reporting
    • ОК 24. Технічне креслення / Technical drawing
    • ОК 25. Товарознавство харчових продуктів / Food Products Merchandising
    • ОК 26. Економіка підприємств різних типів / Economics of different business entities
    • ОК 27. Основи охорони праці / Basics of Occupational Safety
    • ОК 28. Інформаційні системи та технології / Informational systems and technologies
    • ОК 29. Проєктування в закладах ресторанного господарства / Designing in the restaurant industry
  • Освітні компоненти за вибором студентів

 

 

 

 

 

 

Репозитарій навчально-методичних комплексів:

 

Анкети опитування:

 

Результати опитування:

 

 

 

Роботодавці:

 

Договори про навчально-виробничу практику:

 

Рецензії на ОПП:

 

Положення: