Фахова передвища освіта

Спеціальність: “Харчові технології”

 

Галузь знань – 18 Виробництво та технології / G Інженерія, виробництво та будівництво

Спеціальність – 181 Харчові технології / G13 Харчові технології

Освітньо-професійна програма – Виробництво харчової продукції / MANUFACTURING OF FOOD PRODUCTION

Освітньо-професійний ступінь – фаховий молодший бакалавр

Передумови вступу – на базі диплома кваліфікованого робітника “Кухар IV розряду”

Термін навчання – 2 роки / 1,5 роки

Форма навчання – денна

 

Закон України “Про фахову передвищу освіту”

Стандарт ФПО зі спеціальності 181 “Харчові технології”

 

Громадське обговорення проєкту ОПП “Виробництво харчової продукції”:

  • Проєкт ОПП (2025)
  • Пропозиції та зауваження просимо надсилати на електронну пошту: chvku_knteu@ukr.net

 

Циклова комісія технологічних дисциплін

 

ОПП “Виробництво харчової продукції”:

 

 

Робочі програми освітніх компонентів (2024):

 

 

 

 

 

 

Репозитарій навчально-методичних комплексів:

 

Анкети опитування:

 

Результати опитування:

 

 

 

 

Роботодавці:

 

Договори про навчально-виробничу практику:

 

Рецензії на ОПП:

 

Положення: